Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Meggjelenítés 9 24 36

SportsArt – C516 Kerékpár

A SportsArt Status ECO-NATURAL vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult kialakítás és a prémium funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással, amely energiamegtakarító, hangulatos és vonzó edzés élményt nyújt a felhasználók számára. A C516 beltéri kerékpár intuitív beállítási pontokkal, letisztult LCD konzollal rendelkezik az edzés mutatóinak nyomon követése érdekében, valamint egy színváltó LED kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az edzés intenzitását.

SportsArt – C530 Kerékpár

A C530 stílusos, hátsó görgős kialakítású, önellátó, nulla súrlódású mágneses fékrendszerrel és egy suttogó, csendes poli-v övvel rendelkezik, amely biztosítja a zökkenőmentes megbízható működést. A túlméretezett LCD-kijelző több adatméretet jelenít meg, és beépített LED-es lámpával rendelkezik, amely a színt RPM-arány alapján változtatja meg.

SportsArt – C535U Ülő kerékpár

A SportsArt kerékpárok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).