Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Meggjelenítés 9 24 36

G886 Verso alternatív tréner – SportsArt

A Verso valóban testreszabható, megközelíthető és vonzó edzés élményt nyújt. Az ellipszis, a stepper és a kerékpármozgások egy gépben kombinálva intuitív vezérlőkkel. A felhasználók elektronikus úton tudják adaptálni a mozgási utakat, lehetővé téve számukra, hogy a legjobban illeszkedő mozgások széles skáláját válasszák.

SportsArt – S775 Alternatív tréner

Az egyetlen alternatív tréner, amely egyaránt ötvözi mind a lineáris, mind az oldalsó mozgásokat, az állítható lépcsős szélességet, a változó lábpozíciót és az egyedülálló fogantyú pozicionálást a végtelen sokféleségű edzéshez.

V886 Alternatív tréner – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ vonal a dizájn, a technológia, a mobilitás és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult és a prémium funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással és az opcionális SENZA ™ érintőképernyővel, hogy a felhasználók számára legizgalmasabb edzést nyújthassa. A V886 alternatív trénervalóban testre szabható, megközelíthető és vonzó edzésélményt nyújt. Az ellipszis, a stepp és a bicikli mozgások egy gépben, intuitív vezérléssel kombinálva.

V886-16″ kijelzős alternatív tréner – SportsArt

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, integrálva a prémium technológiával és a szórakozási lehetőségekkel, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzésélményt nyújtanak, amely lehetővé teszi számukra a szórakozás és az út fogyasztását. A V886 altrenatív tréner valóban testre szabható, megközelíthető és vonzó  edzésélményt élményt nyújt. Az ellipszis, a stepp és a bicikli mozdulatok egy gépben vannak kombinálva, és elektronikusan állíthatók be ujjbegy-vezérlőkkel, kapcsolókkal és egy intuitív 16 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel.