Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Meggjelenítés 9 24 36

E873 Elliptika – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ Prime Line egy példaértékű tervezés, minőség és megbízhatóság. A kialakítása vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amelyben a felhasználók jól érezhetik magukat. Az E873 elliptika nagy hatékonyságú edzést biztosít, amely állítható lépéshosszal, ujjbegy-vezérlőkkel és intuitív edzésprogramozással rendelkezik.

E874 Elliptika – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ Elite vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult szögek és a praktikus funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással, hogy a felhasználók számára vonzó edzést biztosítsanak. Az E874 elliptika nagy hatékonyságú edzést nyújt, amely elektronikusan állítható lépéshosszal, ujjbegy-vezérlőkkel és intuitív edzésprogramozással rendelkezik.

E876 Elliptika – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ vonal a design, a technológia, a mobilitás és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult és a prémium funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással és az opcionális SENZA ™ érintőképernyővel, hogy a felhasználók számára legizgalmasabb edzést nyújthassa. Az E876 elliptika rendkívül hatékony edzést biztosít, olyan funkciókkal, mint: állítható 17–29 ”lépéshossz, kapcsolók és ujjhegy vezérlők, 3 sebességes ventilátor és egyedi stílus.

E876-16″ kijelzős elliptika – SportsArt

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, integrálva a prémium technológiával és a szórakozási lehetőségekkel, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzésélményt nyújtanak, amely lehetővé teszi számukra a szórakozás és az út fogyasztását. Az E876 elliptika rendkívül hatékony edzést nyújt, olyan funkciókkal, mint: állítható 17-29 ”lépéshossz, kapcsolók és ujjhegy vezérlők, 3 sebességes ventilátor és 16 hüvelykes SENZA ™ kijelző.

G874 Elliptika – SportsArt

A SportsArt ECO-POWR ™ vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult szögek és a gyakorlati jellemzők kombinálva a legkorszerűbb energiatermelő technológiával olyan vonzó edzést eredményeznek, amelyet a felhasználók jól érezhetnek. A G874 ECO-POWR ™ elliptika nagy hatékonyságú edzést nyújt, amely elektronikusan állítható lépéshosszal, ujjbegy-vezérlőkkel és intuitív edzésprogramozással rendelkezik.

G876 Elliptika – SportsArt

A SportsArt ECO-POWR ™ vonal a design, a technológia, a fenntarthatóság és a szív-érrendszer kiválóságának megtestesülése. A prémium funkciók a legmodernebb energiatermelő technológiával kombinálódnak, és így a leginkább vonzó edzésfelhasználók jól érzik magukat. A G876 elliptika nagy hatékonyságú edzést biztosít, mint például: állítható 17-29 cm-es lépcsőhossz, váltás és ujjbillentyű vezérlés, 3 fordulatszámú ventilátor és egyedi stílus.

SportsArt – E835 Elliptika

A SportsArt ellipszisek tökéletes választás az edzők számára, akik teljes testet, alacsony hatású edzést keresnek. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).

SportsArt – E845S Elliptika

A SportsArt ellipszisek tökéletes választás a teljes test, az alacsony hatású edzés során. A kapcsolat és a vezeték nélküli szívfrekvencia többnyelvű opciók esetén is standard. Önhajtású - nincs szükség külső áramforrásra.

SportsArt – E874-13″ Elliptika

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. Az E874-13” elliptika nagy hatékonyságú edzést nyújt, amely elektronikusan állítható lépéshosszal, ujjbegy-vezérlőkkel és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel rendelkezik.

SportsArt E873-13 Elliptika

A SportsArt Senza példája a tervezés, a minőség és a megbízhatóság. A letisztult kialakítás és a praktikus funkciók vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amely során a felhasználók jól érezhetik magukat. Az E873-13 elliptika nagy hatékonyságú edzést biztosít, amely állítható lépéshosszal, ujjbegy-vezérlőkkel és intuitív edzés programozással rendelkezik.

SportsArt G845 Elliptika

A SportsArt ECO-POWR ™ elliptikák egy beépített, integrált mikro-inverterekkel ellátott, zöld technológiai termékcsalád részét képezik, és elsőként az emberi energia erejét kihasználva elektromos energiává alakítja. A konnektorba csatlakoztatva az előállított emberi energia közüzemi szintű villamos energiává alakul, ami ellensúlyozza a klubtulajdonos jelentős megtakarítását.