1–12 termék, összesen 88 db

Meggjelenítés 9 24 36

SportsArt Kettős funció – DF201 Lábnyomó/vádli gép

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozdulatot kap. Ez a termék beállítható a lábak és a vádlik erősítésére a lábtartás függvényében. E-mail küldése: info@fitnessbroker.hu

SportsArt Kettős funkció – DF200 Lábfeszítő/lábhajlító gép

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozgássorozatot kap.

SportsArt Kettős funkció – DF202 Combközelítő/combtávolító

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozdulatot kap. A párnázó kialakítás valóban forradalmi.

SportsArt Kettős funkció – DF203 Nyakhoz húzó/evező

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozdulatot kap. Ez a termék beállítható a mellkas, a hátsó és a hátsó deltoid erősítésére.

SportsArt Kettős funkció – DF204 Mellprés/hátsó delta

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozdulatot kap. Ez a termék megerősíti a mellkasát és a hátsó deltát.

SportsArt Kettős funkció – DF205 Bicepsz/tricepsz

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozdulatot kap. Ez a termék erősíti a tricepszet és a bicepszet.

SportsArt Kettős funkció – DF206 Mélyhát/hasprés

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozdulatot kap. Ez a termék erősíti az alsó hátát és a hasát.

SportsArt Kettős funkció – DF207 Húzódzkodó/tolódzkodó

A biomechanikailag helyes működés és az egyszerű átkapcsolás egyszerűvé és kényelmesé teszi a termék használatát.

SportsArt Kettős funkció – DF208 Kombinált mellnyomó

A multi press erősíti és formálja a mellkast és a vállat.

SportsArt Lapsúlyos – A91 Állítható pad

SportsArt Lapsúlyos – A92 funkcionális tréner pad nélkül

SportsArt Lapsúlyos – A93 Funcionális Tréner

1: 4 szíjtárcsa arány az A93 Functional Trainer készüléket rendkívül sokoldalú rehabilitációs és kondicionáló eszközzé teszi még több használó számára.