Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Meggjelenítés 9 24 36

Ski-Row Multifunctional 2in1 Ergometer (Multifunkciós Ergométer/Evező)

Multifunkciós Ergométer - Evező és Síelő, illetve egyéb felső és alsócsigás kábellel végezhető gyakorlatok kivitelezésére szolgáló gép! Tökéletes cardio, hiit és erőnléti edzések elvégzésére! Video Video Video

SportsArt Eco-Natural R260 Evező

SportsArt Eco-Powr™ G260 Evező

SportsArt Kettős funkció – DF203 Nyakhoz húzó/evező

Egyedülálló, kettős funkciójú push-pull design az ideális termék az Ön számára. Egy gyönyörűen kialakított gépen két mozdulatot kap. Ez a termék beállítható a mellkas, a hátsó és a hátsó deltoid erősítésére.

SportsArt Lapsúlyos – P721 Evező

Ülő soros gépünk a hátsó izmokat célozza meg. Az izomok közé tartozik külső hát, a középső hátsó, a felső hát, az alsó hát, az alsó mellkasi izmok, a hátsó deltoidák (váll), a váll izmok.

SportsArt Status Line – N918 Evezőgép

Rendkívül összetett gyakorlat, az ülő alacsony sor nagyon jó az izmok gyakorlásához a hát középső részén és a karokon egyaránt. Pontosabban: a hátizmaidat, a latissimus dorsit, a felkar izmaidat és az alkarodat fejleszti.

SportsArt Status Line – N921 Ülő evező

Az ülő evezőgépünk önállóan irányítja a hátsó izmokat. Az izmok közé tartozik a Teres Major (külső hát), a Latissimus Dorsi (középső hát), a Rhomboidok, a középső és az alsó trapéz (a hát felső része), az Erector Spinae (a hát alsó része), a Pectoralis Major, az alsó mellkasi izmok, a hátsó deltoidok (váll), az Infraspinatus (váll), a Teres Minor (váll) izmok.

SportsArt Tárcsasúlyos – A988 Evező

A SportsArt Plate Loaded Series a minőséget és az értéket egy egyszerű, könnyen használható erősítővonalban ötvözi, amely bármilyen fitness vagy élményt felhasználó számára alkalmas.