1–12 termék, összesen 15 db

Meggjelenítés 9 24 36

G660 Futópad – SportsArt

A SportsArt ECO-POWR ™ Elite vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult szögek és a gyakorlati jellemzők kombinálva a legkorszerűbb energiatermelő technológiával olyan vonzó edzést eredményeznek, amelyet a felhasználók jól érezhetnek. A G660 futópad egyedülálló nem motorizált technológiával és intelligens fékrendszerrel rendelkezik, amely intuitív és hatékony edzésélményt nyújt.

G690 Verde futópad – SportsArt

A VERDE a SportsArt első futópadja, amely alkalmas arra, hogy kihasználja az emberi erőt és átalakítsa hasznos energiává. A karcsú, nem motoros kialakítás egyesíti a rendkívül alacsony súrlódást és a lapos lécszalagot, hogy olyan megközelíthető egységet hozzon létre, amely rendkívül természetes és kényelmes. Mind a mechanikus, mind az elektromos fékrendszerek használatával a VERDE ™ lehetővé teszi a gyaloglást, a kocogást, a futást. Akár 200 watt / óra energia felvételére is képesek.

SportsArt – N685 VERDE Futópad

A SportsArt új N685 nem motorizált, teljesen önjáró futópadja elegáns kialakítással büszkélkedhet, ami ötvözi a rendkívül alacsony súrlódást és a lapos lamellás szőnyeget, amely olyan megközelíthető egységet hoz létre, amitől a felhasználó rendkívül természetesnek és kényelmesen érzi magát. A mechanikus és az elektromos fékrendszereket egyaránt felhasználva az N685 futópad lehetővé teszi a gyaloglás, a kocogás, a futás, a sprintelés vagy a tolás funkciókat, amelyek a látogató széles körét szolgálják ki, mind a kezdő- és mind az élsportolókat egyaránt.

SportsArt – T615 Futópad

A SportsArt könnyű kereskedelmi és lakossági kardio sorozat továbbra is ipari szabványokat állít fel az egyedi tervezés és a biomechanikai kiválóság szempontjából egyaránt. Ipari minőségű gyártásunk évről évre megbízhatóságot és funkcionalitást biztosít.

SportsArt – T635A Futópad

A SportsArt könnyű kereskedelmi és lakossági kardio sorozat továbbra is ipari szabványokat állít fel az egyedi tervezés és a biomechanikai kiválóság szempontjából egyaránt. Ipari minőségű gyártásunk évről évre megbízhatóságot és funkcionalitást biztosít.

SportsArt – T645L Futópad

A SportsArt T645L sorozatú kereskedelmi futópad páratlan értéket és tartósságot kínál a legjobb osztályú garancia mellett. A robusztus 4HP AC-Servo motor kevesebb villamos energiát használ, és kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos váltóáramú vagy egyenáramú motorok.

SportsArt – T674-16″ Futópad

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A T674-16” egy innovatív futópad, amely 5,0 LE motorral, továbbfejlesztett párnázási rendszerrel és váltókapcsolókkal rendelkezik az egyszerű használat érdekében.

SportsArt – T676 Futópad

A SportsArt ECO-NATURAL vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult kialakítás és a prémium funkciók a legmodernebb motorral kombinálva biztosítják a legvonzóbb és az legenergiatakarékos edzést, amely során a felhasználók jól érezhetik magukat. A T676 a legkiválóbb futópad, ami -3-15% -os lejtés tartománnyal és 0,15-17 mph sebesség tartománnyal biztosítja a megfelelő testedzést az edzeni vágyók számára.

SportsArt – T676-16 Futópad

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a fogyasztókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi minden felhasználó számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A T676-16” az egyik legprofesszionálisabb futópadunk, amelynek lejtési tartománya -3 és 15%, 0,15 és 17 mph közötti sebességtartománya van, valamint integrált 16 hüvelykes SENZA kijelzővel rendelkezik.

SportsArt T655L Futópad

​A SportsArt T655L sorozatú kereskedelmi futópad páratlan tartósságot kínál. A robusztus, 5 lóerős AC-szervó motor kevesebb energiát és kevesebb karbantartást igényel, mint a szokásos váltóáramú vagy egyenáramú motorok, miközben hatalmas teljesítményt nyújt a természetes futási élmény érdekében.

SportsArt T673-16 Futópad

A SportsArt Senza  termékcsaládja példátlan stílust, a minőséget és a megbízhatóságot biztosít bárki számára. A letisztult kialakítás és a praktikus jellemzők a legmodernebb motorral kombinálódva vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amely során a felhasználók jól érezhetik magukat.

SportsArt T676-19 Futópad

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a fogyasztókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi minden felhasználó számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A T676-19” az egyik legprofesszionálisabb futópadunk, amelynek lejtési tartománya -3 és 15%, 0,15 és 17 mph közötti sebességtartománya van, valamint integrált 19 hüvelykes SENZA kijelzővel rendelkezik.