1–12 termék, összesen 14 db

Meggjelenítés 9 24 36

C573R Háttámlás bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ Prime Line példaértékű  tervezés, minőség és a megbízhatóság. A letisztult és praktikus funkciók vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amelyben a felhasználók jól érezhetik magukat. A C573R háttámlás bicikli könnyen áttekinthető kialakítású, a könnyű hozzáférhetőség és az állítható ülés érdekében.

C574R Háttámlás bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ Elite vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult és praktikus jellemzők kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással, hogy a felhasználók számára megnyerő edzést biztosítsanak. A C574R háttámlás bicikli könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében, állítható ülés- és üléstámlával, valamint ujjbegy-ellenállással.

C576R Háttámlás bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ vonal a design, a technológia, a mobilitás és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult szögek és a prémium funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással és az opcionális SENZA ™ érintőképernyővel, hogy a felhasználók számára legizgalmasabb edzés legyen. A C576R háttámlás bicikli könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, állítható ülés- és üléstámlával, valamint több ellenállás-beállítási ponttal, mind az ujjbeggyel, mind a kapcsolóval.

C576R-16″ kijelzős háttámlás bicikli – SportsArt

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, integrálva a prémium technológiával és a szórakozási lehetőségekkel, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzésélményt nyújtanak, amely lehetővé teszi számukra a szórakozás és az út fogyasztását. A C576R háttámlás bicikli könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, állítható ülés- és üléstámlával, valamint több ellenállási beállítási ponttal, ujjbeggyel, kapcsolóval és érintőképernyős kezelőszervekkel egy 16 hüvelykes SENZA ™ kijelzőn.

G574R Háttámlás bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-POWR ™ vonal a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult szögek és a gyakorlati jellemzők kombinálva a legkorszerűbb energiatermelő technológiával olyan vonzó edzést eredményeznek, amelyet a felhasználók jól érezhetnek. A G574R háttámlás bicikli könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, állítható ülés- és üléstámlával, valamint ujjbegy-ellenállással rendelkezik.

G576R Háttámlás bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-POWR ™ vonal a design, a technológia, a fenntarthatóság és a szív-érrendszer kiválóságának megtestesülése. A prémium funkciók a legmodernebb energiatermelő technológiával kombinálódnak, és így a leginkább vonzó edzésfelhasználók jól érzik magukat. A G576R háttámlás bicikli egy egyszerű, fokozatos kialakítással, állítható ülés- és háttámlával, valamint több ellenállás-  beállítási ponttal rendelkezik, mind ujjhegy, mind váltógombokkal.

SportsArt – C535R Háttámlás kerékpár

A SportsArt ciklusok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).

SportsArt – C545R Háttámlás bicikli

SportsArt – C545U Ülő bicikli

A SportsArt kerékpárok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. Több nyelv választható (angol, spanyol és francia).

SportsArt – C573R-13 Háttámlás bicikli

A SportsArt Senza példaértékű  tervezés, minőség és a megbízhatóság. A letisztult és praktikus funkciók vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amelyben a felhasználók jól érezhetik magukat. A C573R-13 háttámlás bicikli könnyen áttekinthető kialakítású, a könnyű hozzáférhetőség és az állítható ülés érdekében.

SportsArt – C574R-13″ Háttámlás bicikli

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A C574R-13” háttámlás kerékpár könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, állítható ülés- és ülés háttámlával, ujjbegy-ellenállással és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel.

SportsArt – C574U-13″ Ülő bicikli

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A C574R-13” ülő kerékpár könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, ujjbegy-ellenállással és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel.