1–12 termék, összesen 24 db

Meggjelenítés 9 24 36

SportsArt Lapsúlyos – A91 Állítható pad

SportsArt Lapsúlyos – A92 funkcionális tréner pad nélkül

SportsArt Lapsúlyos – A93 Funcionális Tréner

1: 4 szíjtárcsa arány az A93 Functional Trainer készüléket rendkívül sokoldalú rehabilitációs és kondicionáló eszközzé teszi még több használó számára.

SportsArt Lapsúlyos – DS972 Funkcionális tréner

A SportsArt DS972 Dual Stack funkcionális edzője egyedülálló, állítható tárcsa-arányt (1: 2 és 1: 4) kínál, ami a felhasználóknak több edzési lehetőséget kínál, és növeli a súlyválasztási lehetőségeket.

SportsArt Lapsúlyos – P711 Tolodzkodó/húzodzkodó

A húzodzkodás mozgatja a hátizmokat, a váll és a kar hátulját. A tolódzkodás a karjaidban, a vállad elején lévő nyomó izmokat dolgozzák fel, és némi mellkasi érintettséget kínálnak.

SportsArt Lapsúlyos – P712 Bicepsz hajlító

A SportsArt Performance sorozat termékét a legmagasabb minőségű anyagok és gyártási folyamatok felhasználásával készítik el. Mindegyik darab 11 mérőacélból és ovális alakú, robusztus hegesztéssel ellátott csőből és egy karcálló porbevonat keretből áll.

SportsArt Lapsúlyos – P715 mellnyomó

Mellprésünk megmozgatja a kar- és vállizmokat, mint az elülső deltoidok, a lapocka rögzítők, a trapéz a tricepsz. A speciálisan tervezett bütykök páratlan ergonómiát biztosítanak a teljes mozgás során; tökéletes indítást, erős befejezést és sima ellenállást kínál az emberi biomechanika számára.

SportsArt Lapsúlyos – P717 Vállnyomó

Termékünk erősíti a deltoidákat. A speciálisan kialakított bütykök páratlan ergonómiát biztosítanak a teljes mozgás során; tökéletes indítást, erős befejezést és sima ellenállást kínál az emberi biomechanika számára.

SportsArt Lapsúlyos – P721 Evező

Ülő soros gépünk a hátsó izmokat célozza meg. Az izomok közé tartozik külső hát, a középső hátsó, a felső hát, az alsó hát, az alsó mellkasi izmok, a hátsó deltoidák (váll), a váll izmok.

SportsArt Lapsúlyos – P725 Tricepsz

A tricepsz gép erősíti és hangolja a tricepsz izmokat.

SportsArt Lapsúlyos – P726 Nyakhoz húzó

A gép az egész hátsó és hátsó deltoidot célozza meg. A design tiszta és hívogató, és szépen néz ki minden edzőteremben vagy stúdióban.

SportsArt Lapsúlyos – P731 Hasgép

A hasgép erősíti a core izmokat, azaz a hasüreget körülvevő izmokat.