1–12 termék, összesen 14 db

Meggjelenítés 9 24 36

C573U Ülő bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ Prime Line példája a tervezés, a minőség és a megbízhatóság. A letisztult és praktikus funkciók vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amitől a felhasználók jól érezhetik magukat edzés közben. A C573U ülő bicikli alacsony profilú burkolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a hozzáférést, és függőlegesen állítható ülésmagassággal rendelkezik.

C574U Ülő bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ Elite vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult szögek és a praktikus funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással, hogy megnyerő edzést biztosítsanak a felhasználók számára. A C574U ülö bicikli alacsony profilú burkolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a hozzáférést, függőlegesen és vízszintesen állítható ülés, valamint ujjbegy-ellenállásának vezérlése.

C576U Ülő bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-NATURAL ™ vonal a design, a technológia, a mobilitás és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult és a prémium funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással és az opcionális SENZA ™ érintőképernyővel, hogy a felhasználók számára legizgalmasabb edzés legyen. A C576U ülő bicikli alacsony profilú burkolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a hozzáférést, függőlegesen és vízszintesen állítható ülés, és több ellenállási pont áll rendelkezésre mind az ujjbeggyel, mind a kapcsolóval.

C576U-16″ kijelzős ülő bicikli – SportsArt

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeket, integrálva a prémium technológiával és a szórakozási lehetőségekkel, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzésélményt nyújtanak, amely lehetővé teszi számukra a kiváló edzésélményt. A C576U ülő bicikli egy alacsony profilú burkolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a hozzáférést, függőlegesen és vízszintesen is állítható ülés, valamint több ellenállási pont áll rendelkezésre ujjbeggyel, kapcsolóval és érintőképernyős kezelőszervekkel egy 16 hüvelykes SENZA ™ kijelzőn.

G574U Ülő bicikli – SportsArt

A SportsArt ECO-POWR ™ vonal a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult és a gyakorlati jellemzők kombinálva a legkorszerűbb energiatermelő technológiával olyan vonzó edzést eredményeznek, amelyet a felhasználók jól érezhetnek. A G574U Ülő bicikli alacsony profilú burkolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a hozzáférést, függőlegesen és vízszintesen állítható ülés, valamint az ujjbegy ellenállásának vezérlése.

SportsArt – C535R Háttámlás kerékpár

A SportsArt ciklusok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).

SportsArt – C545R Háttámlás bicikli

SportsArt – C545U Ülő bicikli

A SportsArt kerékpárok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. Több nyelv választható (angol, spanyol és francia).

SportsArt – C573R-13 Háttámlás bicikli

A SportsArt Senza példaértékű  tervezés, minőség és a megbízhatóság. A letisztult és praktikus funkciók vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amelyben a felhasználók jól érezhetik magukat. A C573R-13 háttámlás bicikli könnyen áttekinthető kialakítású, a könnyű hozzáférhetőség és az állítható ülés érdekében.

SportsArt – C574R-13″ Háttámlás bicikli

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A C574R-13” háttámlás kerékpár könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, állítható ülés- és ülés háttámlával, ujjbegy-ellenállással és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel.

SportsArt – C574U-13″ Ülő bicikli

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A C574R-13” ülő kerékpár könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, ujjbegy-ellenállással és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel.

SportsArt – G545R Háttámlás kerékpár

A SportsArt ECO-POWR ™ háttámlás kerékpárok egy beépített integrált mikro-inverterekkel ellátott zöld technológiai termékcsalád részét képezik, és elsőként az emberi energia erejét kihasználva elektromos energiává alakítja. A konnektorba csatlakoztatva az előállított emberi energia közüzemi szintű villamos energiává alakul, ami ellensúlyozza a klubtulajdonos jelentős megtakarítását.