1–12 termék, összesen 31 db

Meggjelenítés 9 24 36

Ski-Row Multifunctional 2in1 Ergometer (Multifunkciós Ergométer/Evező)

Multifunkciós Ergométer - Evező és Síelő, illetve egyéb felső és alsócsigás kábellel végezhető gyakorlatok kivitelezésére szolgáló gép! Tökéletes cardio, hiit és erőnléti edzések elvégzésére! Video Video Video

SportsArt – C510 Kerékpár

A SportsArt egy teljesen új szintre emeli az energiát és a versenyt. A C510 precíziós megmunkált lendkerékkel, teljesen zárt hajtószíjjal és extra széles talppal rendelkezik

SportsArt – C516 Kerékpár

A SportsArt Status ECO-NATURAL vonala a tervezés, a technológia, a fenntarthatóság és a szív- és érrendszeri kiválóság megtestesítője. A letisztult kialakítás és a prémium funkciók kombinálódnak az önmeghajtású kialakítással, amely energiamegtakarító, hangulatos és vonzó edzés élményt nyújt a felhasználók számára. A C516 beltéri kerékpár intuitív beállítási pontokkal, letisztult LCD konzollal rendelkezik az edzés mutatóinak nyomon követése érdekében, valamint egy színváltó LED kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az edzés intenzitását.

SportsArt – C530 Kerékpár

A C530 stílusos, hátsó görgős kialakítású, önellátó, nulla súrlódású mágneses fékrendszerrel és egy suttogó, csendes poli-v övvel rendelkezik, amely biztosítja a zökkenőmentes megbízható működést. A túlméretezett LCD-kijelző több adatméretet jelenít meg, és beépített LED-es lámpával rendelkezik, amely a színt RPM-arány alapján változtatja meg.

SportsArt – C535R Háttámlás kerékpár

A SportsArt ciklusok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).

SportsArt – C535U Ülő kerékpár

A SportsArt kerékpárok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).

SportsArt – C545R Háttámlás bicikli

SportsArt – C545U Ülő bicikli

A SportsArt kerékpárok öngenerálóak; nincs szükség külső áramforrásra. Több nyelv választható (angol, spanyol és francia).

SportsArt – C573R-13 Háttámlás bicikli

A SportsArt Senza példaértékű  tervezés, minőség és a megbízhatóság. A letisztult és praktikus funkciók vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amelyben a felhasználók jól érezhetik magukat. A C573R-13 háttámlás bicikli könnyen áttekinthető kialakítású, a könnyű hozzáférhetőség és az állítható ülés érdekében.

SportsArt – C574R-13″ Háttámlás bicikli

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A C574R-13” háttámlás kerékpár könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, állítható ülés- és ülés háttámlával, ujjbegy-ellenállással és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel.

SportsArt – C574U-13″ Ülő bicikli

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. A C574R-13” ülő kerékpár könnyű átmeneti kialakítással rendelkezik a könnyű hozzáférhetőség érdekében, ujjbegy-ellenállással és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel.

SportsArt – E835 Elliptika

A SportsArt ellipszisek tökéletes választás az edzők számára, akik teljes testet, alacsony hatású edzést keresnek. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).