Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Meggjelenítés 9 24 36

SportsArt – E835 Elliptika

A SportsArt ellipszisek tökéletes választás az edzők számára, akik teljes testet, alacsony hatású edzést keresnek. A felhasználók élvezhetik a beépített vezeték nélküli Polar® HR vevőegységet és több nyelvi beállítást (angol, spanyol és francia).

SportsArt – E845S Elliptika

A SportsArt ellipszisek tökéletes választás a teljes test, az alacsony hatású edzés során. A kapcsolat és a vezeték nélküli szívfrekvencia többnyelvű opciók esetén is standard. Önhajtású - nincs szükség külső áramforrásra.

SportsArt – E874-13″ Elliptika

A SENZA ™ termékcsalád magában foglalja a kiemelkedő szintű kardió termékeinket, ami magába foglalja a prémium technológiák és a szórakozási lehetőségek, amelyek aktívan bevonják a felhasználókat azáltal, hogy intuitív edzés élményt kínálnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legkiválóbb sportolási lehetőséget. Az E874-13” elliptika nagy hatékonyságú edzést nyújt, amely elektronikusan állítható lépéshosszal, ujjbegy-vezérlőkkel és integrált 13 hüvelykes SENZA ™ kijelzővel rendelkezik.

SportsArt – S775 Alternatív tréner

Az egyetlen alternatív tréner, amely egyaránt ötvözi mind a lineáris, mind az oldalsó mozgásokat, az állítható lépcsős szélességet, a változó lábpozíciót és az egyedülálló fogantyú pozicionálást a végtelen sokféleségű edzéshez.

SportsArt E873-13 Elliptika

A SportsArt Senza példája a tervezés, a minőség és a megbízhatóság. A letisztult kialakítás és a praktikus funkciók vonzó és energiatakarékos edzést eredményeznek, amely során a felhasználók jól érezhetik magukat. Az E873-13 elliptika nagy hatékonyságú edzést biztosít, amely állítható lépéshosszal, ujjbegy-vezérlőkkel és intuitív edzés programozással rendelkezik.

SportsArt G845 Elliptika

A SportsArt ECO-POWR ™ elliptikák egy beépített, integrált mikro-inverterekkel ellátott, zöld technológiai termékcsalád részét képezik, és elsőként az emberi energia erejét kihasználva elektromos energiává alakítja. A konnektorba csatlakoztatva az előállított emberi energia közüzemi szintű villamos energiává alakul, ami ellensúlyozza a klubtulajdonos jelentős megtakarítását.