FITNESS BROKER

A legnagyobb fitness márkák forgalmazóinak független üzletkötője vagyunk 25 éves szakmai múlttal!

Legyen szó új vagy használt, esetleg felújított gépekről,

Mi téged képviselünk minden igényednek és elvárásodnak megfelelően, kompromisszumok nélkül, megbízható forrásból, korrekt áron!

Termet szeretnél nyitni, de még nem tudod ki a cél csoportod, mik a lehetőségeid? Fejleszteni szeretnél, vagy csak egy megbízható szerelő kéne? Kell valaki, aki segít eligazodni a Fitness gépek óriási kínálatában, hogy megtaláld a számodra megfelelőt? Konkurenciád nyílt, és nem tudod mi vár rád, vagy mit kéne tenned? Fel szeretnéd újítani a termedet, vagy csak valamelyik géped, de nem tudod hogy érdemes-e, vagy hogy kivel végeztesd el a munkát? Szeretnél otthonra meg bízható, strapabíró cardio vagy erő gépet, ami valóban használható is? Szeretnéd, hogy helyetted szerezzenek be egy számodra fontos gépet, de nincs időd vele foglalkozni? Szeretnéd, hogy valóban Téged képviseljen valaki és ne a saját érdekeit nézzék a cégek? Ha szükséged van egy független, racionális, őszinte csapatra, akinek csak Te vagy a fontos és téged képvisel, mindezt úgy, hogy negyed évszázad tapasztalata van a hátuk mögött. Akkor még találtad, a legjobb helyen jársz: Fitness Broker és Csapata Keres bátran, Mi érted vagyunk!

 

Nincs időd beszerezni a legjobb árajánlatokat, a legmegbízhatóbb márkák forgalmazóitól? Mi beszerezzük önnek, neked! Hitelt is szeretnél ,de nem tudod mely bankok foglalkoznak számodra meg felelelővel ? Mi meg keressük! Nem akarod hogy rád beszéljenek egy felesleges gépet? viszont van olyan amiból kettő kel egy jó terembe , mi segítünk ! Nem tudsz kiigazodni a gépek és forgalmazók világában? Kik a valóban megbízható forgalmazók? Érdekel, hogy egy fitness gép jó-e, esetleg kipróbálnád ? Ha ilyen és hasonló kérdésekre keresed a választ, egy független vélemény sokat számít és még többet segít, főleg 24 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött. Keresd Bátran a Független Fitness Brókert és csapatát! A vezetőnk 24 éve van a fitness terem üzemeltetés világában és szakmailag is képviseli magát a IFBB.szövetségnél mint ,elnökségi tag ,és bíróbizotság tag. Fitness Company Edzőképzés és a IWI Nemzetközi Fitnesziskolaban is végzet személyi edző képesítéssel rendelkezik

 

Konzultáció, és tanácsadás.