Konzultáció, és tanácsadás.

A díjmentes konzultáció keretében lehetőségünk nyílik arra, hogy tudásunkat és tapasztalatunkat megosszuk veled. Ezáltal lehetőségünk van arra, hogy meg ismerjük az elképzelésedet, igényeid és így gyorsan, hatékonyan tudjunk megoldást találni számodra.

A tökéletes megoldás akkor tud létre jönni, ha az átgondolt és tudatos szempontok szerint lesz meg tervezve. Nem mindegy ugyanis, hogy egy üzleti alapon működő fitness termet, egy hotel fitness részlegét, egy cég saját dolgozóinak kialakított fitness termét vagy egy otthon privát fitness termet hozunk létre. Minden esetben egymástól igen eltérő szempontokat kell figyelembe venni. Példaként két egymástól eltérő lehetőséget említünk, de fontos, hogy minden esetben a fitness gépek minőségé és teljesítménye azonos, vagyis ipari legyen, hogy ne okozzon csalódást.

 

Egy üzleti alapon működő fitness teremnél figyelembe kell venni az elhelyezkedést, majd ezután a célközönséget és versenytársakat. Kérdés lehet az is, hogy éppen hogyan erősíthetjük meg a régóta működő termünk pozícióját, ha nyílik egy új terem a környéken. Ezen kívül nagyon fontos, hogy a termünkben lévő összes lehetőséget kitudjuk használni, mert egy profi edzőterem nem csak arról szól, hogy értelmetlenül tele rakjuk gépekkel. Ezzel csak a gépeket forgalmazóknak teszünk jót! Minden esetben a terem mérete és célközönsége határozza meg, melyik gépből rakjunk többet, vagy azt, hogy inkább speciális eszközzel tegyük különlegesé vagy egyedivé a gépparkunkat.

Egy otthoni privát fitness terem kialakításánál például nem elhanyagolható szempont, hogy hány m2 -en kell meg valósítani, hány fő fogja egyszere használni, milyen funkciói legyenek? Ezen kívül is rengeteg kérdés van, amire időt kell szánni, alaposan át kell beszélni, hogy a végeredmény tökéletes és használható legyen.

Kérj emailben időpontot a díjmentes konzultációra, igy rengeteg időt és pénzt spórolhatsz. Abban az esetben, ha minket választasz, akkor mi csak téged képviselünk, a te érdekeidet és elvárásaidat tartjuk szem elött! Alap elvünk, hogy csak és kizárólag olyan cégekkel tárgyalunk, akik a termékeikre garanciát vállalnak, szerviz háttérrel rendelkeznek, az alkatrész beszerzést folyamatos biztosítják és értékesítés után nem szűnek meg, nem tűnnek el. Miután közösen kiválasztottuk a megfelelő gépeket, szükséges felszerelést, bekérjük mindenkitől az árajánlatot. Ezután, ha meg van a pontos lista, akkor mi a legkedvezőbb árat érjük el. Minden esetben a cégeknek kell fizetni a gépek ellenértéket, nem nekünk.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy Mi függetlenek vagyunk, igy szabadon tudunk minden forgalmazóval tárgyalni.

Konzultáció, és tanácsadás.